Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Temmuz 2015 Perşembe

Çünkü Ben Hala o Bayram Çocuğuyum ...

Sanırım hepimiz rengarenk bayram şekerlerinin hakkını veren son mutlu bayram çocuklarıydık .

Eskiden de bayram üstü geceleri  heyecandan uyuyamazdım . 

Hani saatlerce kemeraltında yapılan bayram alışverişlerinde alınan bayramlıklarını yatağının baş ucunda tutan o mutlu çocuk var ya  bendim o ; aynı senin olduğun gibi .

Hele hele bayram harçlıklarımız ile aldığımız ufak torba içindeki renkli kolonyaları unutamıyorum,  hayallerim gibi rengarenk patlatmaya kıyamadığım kolonyalarım :)

Maalesef ki bayram diyince akıllara gelen tek kavramda tatile çıkmak olması da acı bir ironi , bunu da belirtmeden geçemedim.

Hiçbir büyüğüme ruhumdan adet yerini bulsun diye  ezbere kısa mesajım yok , kocaman sarılmanın yerini  bilmem kaç bedava mesaj hakkı ile hiçbir operatör veremez :)  verse de o sevgiyi gb lara sığdıramaz ;) 

 Yarın kapınızı çaldığımı ve iyi bayramlar deyip kocaman sarıldığımı farz edin ve şekerlerimi hazır edin lütfen, çünkü ben hala o bayram çocuğum.
iyi bayramlar :)))

4 yorum:

  1. Şeker isteyen çocuklar kalmadı ya... :( Hayırlı, güzel bayramlar... :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel dile getirmişsin... Bayramlar artık birleşme, kaynaşma günleri ve bir şölen değil; kaçma uzaklaşma anları gibi... Ayrıca geçtiğimiz yıllarda bayramda şeker toplayan 3 çocuk bir sapık tarafından öldürülmüştü yani insanlar artık birbirine güvenmez oldu. Şeker toplama geleneği bile unutulmak üzere; insanlar artık her şeyden ürker oldu.

    YanıtlaSil
  3. Haklısın herseyden ve herkesden korkar olduk yeniden guvenebilir miyiz acaba birbirimize

    YanıtlaSil